Cum poate fi salvata o viata prin Facebook…

Cum poate fi salvata o viata prin Facebook…
18:30 04.01.2012

Intotdeauna un mijloc de comunicare popular incepe sa aduca si beneficii la diferite niveluri. Stiati, de exemplu, ca pe Facebook nu doar va intalniti cu prietenii, cititi si dati mai departe articole si informatii, ci puteti inclusiv sa gasiti… organe?

Un barbat in varsta de 36 de ani, Dan Garrett, a primit de curand un rinichi, dupa ce sotia lui a postat un anunt pe Facebook, scrie Mashable, citand un ziar din Seattle. Partea proasta este ca nu au gasit nimic compatibil, partea buna este ca au existat donatori care s-au oferit sa ajute, chiar o fata de 26 de ani isi dona rinichiul… Deci se poate si mi se pare admirabil de cate ori gasim cate un colt de binefacere. Pe Facebook, de exemplu, veti gasi zeci de pagini rezultate in urma unei cautari de tipul „need kidney„.

Oricum, acte de generozitate au aparut si in alte retele sociale. Cineva a anuntat pe Twitter, in 2011, ca are nevoie de un rinichi si… a primit, 19 persoane s-au oferit sa il ajute.

Credeti ca retele sociale sunt un nou mijloc de ajutorare? Ar putea deveni o alternativa viabila la listele de asteptare?

loading...