Cum au crescut vanzarile de portabile Asus

Cum au crescut vanzarile de portabile Asus

Asus Zenbook vs Transformer Prime

Cand vorbim de laptopuri, netbook-uri, tablete, vanzarile par sa nu intampine aceleasi greutati ca in piata IT generala.

In 2011, vanzarile de portabile Asus au crescut cu 20% anul trecut comparativ cu 2010, adica peste 88.000 de portabile, scriu colegii de la computerblog.ro. “In 2011 Asus a realizat in Romania o cifra de afaceri de 60 milioane USD, in crestere cu 40% fata de anul anterior”, spune Ciprian Donciu, director de vanzari Asus Romania.

Anul trecut, Asus G74Sx le-a oferit gamerilor cele mai bune solutii portabile. ASUS ZenBook, pe de alta parte, s-a bucurat de o cerere mare spre sfarsitul anului, iar modelul premium Automobili Lamborghini VX7, un alt exemplu de portabil exclusivist, lansat la inceputul lui octombrie, s-a vandut peste nivelul previzionarilor. De asemenea, seria multimedia N5 a adus si in Romania urmasul lui NX90.

Mai este nevoie sa mai amintim de tabletele Asus Transformer si Transformer Prime? De altfel, tableta Transformer a fost o miza pe masura in cadrul competitiei Smart IT, incheiata saptamana trecuta.

In perioada imediat urmatoare ASUS va lansa seriile K5, G5 si N6.