Cum au crescut vanzarile de portabile Asus

Cum au crescut vanzarile de portabile Asus

Asus Zenbook vs Transformer Prime

Cand vorbim de laptopuri, netbook-uri, tablete, vanzarile par sa nu intampine aceleasi greutati ca in piata IT generala.

In 2011, vanzarile de portabile Asus au crescut cu 20% anul trecut comparativ cu 2010, adica peste 88.000 de portabile, scriu colegii de la computerblog.ro. “In 2011 Asus a realizat in Romania o cifra de afaceri de 60 milioane USD, in crestere cu 40% fata de anul anterior”, spune Ciprian Donciu, director de vanzari Asus Romania.

Anul trecut, Asus G74Sx le-a oferit gamerilor cele mai bune solutii portabile. ASUS ZenBook, pe de alta parte, s-a bucurat de o cerere mare spre sfarsitul anului, iar modelul premium Automobili Lamborghini VX7, un alt exemplu de portabil exclusivist, lansat la inceputul lui octombrie, s-a vandut peste nivelul previzionarilor. De asemenea, seria multimedia N5 a adus si in Romania urmasul lui NX90.

Mai este nevoie sa mai amintim de tabletele Asus Transformer si Transformer Prime? De altfel, tableta Transformer a fost o miza pe masura in cadrul competitiei Smart IT, incheiata saptamana trecuta.

In perioada imediat urmatoare ASUS va lansa seriile K5, G5 si N6.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI