Cum arata prima pagina web din lume?

, 06 Aug, 14:10

Astazi nu ne putem imagina lumea fara existenta internetului, care ne ofera acces instant la informatiile si serviciile de care avem nevoie zilnic. Lucrurile insa nu au fost intotdeauna asa. V-ati intrebat vreodata care a fost prima pagina de internet si mai ales cum arata?

World Wide Web

Ei bine raspunsul il puteti gasi aici in pagina creata de Tim Berners-Lee pe un computer NeXT in anul 1991, care reprezenta o sursa de informatii despre atunci noul si incitantul World Wide Web. Pagina actuala este de fapt o copie pastrastata de CERN si updatata pe masura ce proiectul WWW a evoluat.

Dupa cum noteaza si TheVerge.com, se pare ca nu exista nici un screenshot al paginii originale, dar vizitand adresa ne putem face o idee destul de clara despre cum arata internetul la inceputuri. Trebuie sa recunoastem ca un asemenea demers ne poate oferi o imagine de ansamblu atat asupra mediului WWW cat si a modului in care acesta s-a transformat de-a lungul timpului, pentru a raspunde la cat mai multe cerinte si nevoi ale utilizatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail