Crysis 3 va fi cel mai avansat joc de pe console

Crysis 3 va fi cel mai avansat joc de pe console

Intr-un interviu pentru VideoGamer.com, Cevat Yerli, CEO-ul Crytek, a facut niste declaratii foarte interesante despre Crysis 3. Acesta a spus ca acesta este cel mai avansat joc din punct de vedere tehnologic pe care il vom vedea lansat pe Xbox 360 si PlayStation 3.

Crysis 3

Chiar daca probabil din alte puncte de vedere titluri precum Halo 4 sau Gears of War 3 il pot depasi din punct de vedere artistic, tehnologia folosita este clar superioara. Yerli sustine ca foarte putine jocuri lansate in ultimii ani pe console sunt la fel de avansate precum Crysis 2 din 2011. Mai mult, Crysis 3 va fi primul titlu care va folosi 100% din puterea Xbox 360 si PlayStation 3. Se pare ca mai putin de 1% din capabilitatile de procesare ale acestora vor ramane neatinse in aceste jocuri. In acelasi timp fondatorul Crytek sustine ca varianta de PC va fi clar superioara, fiind descrisa ca „doua niveluri mai sus” in termeni de fidelitate grafica.

Crysis 3 se lanseaza pe data de 22 februarie 2013 si va fi un soi de final al acestei parti a seriei. Urmatorul Crysis va merge intr-o noua directie, foarte posibil free-to-play, daca stam sa analizam planurile de viitor ale Crytek.

Citește și: