Crysis 2 se intoarce pe Steam in Maximum Edition

, 30 Mai, 12:56

crysis 2 maximum edition

Anul trecut, cand DLC-urile pentru Crysis 2 au inceput sa apara, Valve a decis sa elimine de pe Steam Crysis 2, impreuna cu alte titluri EA Games care nu foloseau sistemul de distributie Valve pentru vanzarea de acestora.

Ei bine, se pare ca EA si Valve au gasit acum o solutie de a publica din nou Crysis 2 prin intermediul popularului magazin virtual. Intrucat problema era vanzarea separata a DLC-urilor jocului, EA a realizat Crysis 2: Maximum Edition, care include tot continutul lansat separat dupa lansare. Astfel, jocul se incadreaza in regulile impuse de Valve pentru publicarea pe Steam.

Pretul pachetului Maximum Edition este de 35 euro, iar cei care detineau deja Crysis 2 pe Steam pot sa faca upgrade la noua versiune la jumatate din acest pret.

Crysis 2 in noua sa editie plina de continut extra se gaseste si pe magazinul celor de la EA, Origin, la acelasi pret de pe Steam.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail