Corning + Samsung = Lotus Glass

, 04 Feb, 10:00

Sticla LotusFaptul ca Samsung apeleaza tot mai mult la ecranele de tip OLED nu mai reprezinta o surpriza pentru nimeni. Am vazut cum implementand noi tehnologii precum Super AMOLED sau Super AMOLED Plus, cei de la Samsung si-au castigat fani si clienti in intreaga lume.

Cu alte cuvinte asocierea dintre gigantul coreean si producatorul faimoasei Gorilla Glass vine ca o confirmare a planurilor de dezvoltare enuntate de Samsung. Practic cele doua companii isi vor uni fortele pentru a crea un nou tip de sticla rezistenta sub numele de cod: Lotus. Conform engadget.com aceasta va trebui sa reziste la temperaturi mai ridicate de prelucrare fara ai fi afectata structura, urmand sa fie folosita la fabricarea display-urilor OLED.

Indiferent daca vom vorbi de ecranele de cativa inci ale telefoanelor mobile sau de diagonalele impresionante ale viitoarelor televizoare OLED, toate vor avea in comun acest nou tip de sticla Lotus.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail