Consola Star Wars… de buzunar

, 28 Apr, 12:21

Star Wars Arcade Game

Probabil tineti minte cu totii vremurile in care ne inghesuiam in asa-zisele centre de gaming sa prindem un loc in fata imenselor console supradenumite „jocuri mecanice”. Din pacate, la noi astfel de centre nu mai exista, implicit si consolele au disparut din peisaj.

Insa nu acelasi lucru se intampla afara, unde oamenii se pare ca mai sunt inca pasionati de vechile „jocuri mecanice”. Conform theverge.com, unul dintre acestia este si cel care a construit o replica a celebrului joc din 1983 Atari Star Wars.

Nimic deosebit pana acum, dar partea interesanta abia urmeaza, pentru ca replica nu masoara decat 12 inci inaltime si cu toate acestea este perfect functionala si vine dotata cu tot ce trebuie: butoane, manete, luminite si chiar fanta pentru introducerea monedelor.

Dupa cum puteti observa si in videoclip, ecranul minuscul nu este tocmai punctul forte al acestei jucarii, dar trebuie sa recunoastem ca ideea este cel putin interesanta mai ales daca luam in calcul economia incredibila de spatiu.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail