08 mai 2012 | 19:02

Conferinta pe tehnologii Microsoft: IT Camp a ajuns la editia a 2-a

ACTUALITATE
Conferinta pe tehnologii Microsoft: IT Camp a ajuns la editia a 2-a

Pentru sfarsitul lunii, este clar, nu va faceti program, pentru ca avem o recomandare pentru un eveniment foarte interesant: conferinta IT Camp, aflata la editia a doua si organizata de CodeCamp si ITSpark in perioada 28-29 mai, la Grand Hotel Napoca din Cluj-Napoca. Asadar, daca sunteti de prin regiune sau, si mai bine, daca aveti prieteni pe care sa ii si vizitati, ar fi bine sa trageti o fuga. De ce?

Aveti posibilitatea sa va actualizati cunostintele in materie de tehonologie, puteti participa la training-uri cu adevarat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astazi. Vor fi peste 30 de sesiuni tehnice si open panel, prezentate de peste 30 de speakeri locali si internationali.ITCamp 2012, ITCamp,IT Camp

Conferinta acopera teme diverse, precum Hyper-V, Office 365 si Private & Public Cloud pentru profesionistii IT, Windows Azure si platforme de cloud, aplicatii pentru Windows 8 Metro si dezvoltarea de jocuri XBox Live pentru Windows Phone pentru dezvoltatori, iar pentru arhitecti Domain Driven Design, paneluri publice si multe altele.

Continutul va fi organizat pe trei track-uri paralele (pentru arhitecti, dezvoltatori si profesionisti IT) si, foarte interesant, va exista o sala dedicata laboratoarelor Hands-On-Labs (HOL), cu toate resursele necesare parcurgerii laboratoarelor pe cont propriu (statii de lucru cu masini virtuale pre-instalate si documentatia necesara pentru finalizarea cu succes a fiecarui laborator, descrisa pas cu pas).

Dintre vorbitori vor face parte doi experti cu titul de Microsoft Regional Director (Tim Huckaby, RD si MVP, numit de catre presa de specialitate un „pionier al revoluţiei Smart Client”; Ciprian Jichici, RD si MVP) si peste 20 de experti cu titlul Microsoft Most Valuable Professional (MVP), o parte din ei fiind speakeri internationali (Paula Januszkiewicz, Enterprise Security MVP; Lino Tadros, C# MVP; Martin Kulov, Visual Studio ALM; Giorgio Garcia-Agreda, Dynamics CRM MVP; Alessandro Pilotti, IIS MVP; Mihai Tataran, ASP.NET MVP).

Mihai Tataran, co-organizator IT Camp: „Suntem foarte bucurosi sa anuntam editia a doua a conferintei IT Camp, mai bogata si diversificata in continut, si cu o prezenta din ce in ce mai numeroasa. Suntem convinsi ca editia din 2012 este un pas hotarat inainte pentru ca IT Camp sa devina o conferinta de referinta in regiunea Europa Centrala si de Est pentru specialistii care lucreaza cu tehnologii Microsoft.”

Taxa de participare la conferinta este de 375 lei si include accesul la toate sesiunile din cadrul conferinţei, precum si toate costurile legate de participare. Vor exista si concursuri cu premii surpriza, iar dupa eveniment participanţii vor avea acces exclusiv la inregistrarile video ale tuturor prezentarilor.

Toate detaliile pe www.itcamp.ro.

Despre organizatori:

CodeCamp.ro este comunitatea dezvoltatorilor pasionati de software din Romania. Fiind unul din locurile de intalniri virtuale ale specialistilor in .NET din Romania, CodeCamp.ro ajuta dezvoltatorii pe aceste tehnologii sa invete si sa ramana la curent cu noutatile platformei.

ITSpark.ro este o comunitate tehnica, utila celor implicati in zona IT-Pro entry si mid-level – studenti sau incepatori in domeniul IT, personal tehnic si non-tehnic din segmentul IMM/ONG si end-users – care fie sunt la inceput, fie vor sa invete mai multe despre acest domeniu.