ComScore: Tinerii nu mai accesseaza emailul din browser; au smartphone-uri si tablete

ComScore: Tinerii nu mai accesseaza emailul din browser; au smartphone-uri si tablete

imageIn raportul anual pe care il publica agentia ComScore referitor la obiceiurile utilizatorilor americani de acces ale serviciilor online, sub numele US Digital Future in Focus, la fel de multe au fost surprize, cat si trenduri evidente.

Prima constatare a fost ca aproximativ o treime dintre tinerii cu varsta intre 12 si 24 de ani au renuntat sa-si mai acceseze casuta de email personala, in modul clasic, din browser. Cauzat in parte de fluxul extrem de mare de alternative la serviciile de posta electronica clasica, precum Facebook sau mesagerie instant, intr-un procent covarsitor acest fenomen s-a petrecut din cauza utilizarii dispozitivelor portabile.

In ceea ce priveste utilizatorii de tablete, in ultimii 2 ani, doar in SUA, numarul acestora a ajuns la 40 milioane, cifra cu atat mai importanta cu cat perioada de timp asociata achizitiei aceluiasi numar de smartphone-uri a fost de 7 ani.

Demonstrand ca oamenii au reusit sa renunte le reticenta de a cheltui bani online, la capitolul achizitii de jocuri, reviste, carti sau alte tipuri de continut in format digital s-a inregistrat o crestere de 26%. Mai jos puteti vedea cateva clipuri care detaliaza o serie de statistici cuprinse in raportul celor de la ComScore.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: