Compact extrem: Pioneer Blu-ray writer extern BDR-XD04

Compact extrem: Pioneer Blu-ray writer extern BDR-XD04

pioneer-XD04

Chiar daca cei mai multi dintre noi am uitat de cand nu am mai introdus un disc de orice fel in unitatea optica a sistemului desktop sau portabil, un DVD-Writer sau Blu-ray Writer nu ar trebui sa lipseasca dintr-o casa. Mai ales daca vorbim de unul extern pe care il puteti utiliza la fiecare computer.

Pentru ca acest domeniu era neglijat deja de ceva timp, Pioneer si-a facut o ambitie din a crea „cea mai compacta” unitatea optica externa capabila de inscriptionare a discurilor Blu-ray si a si reusit sa o duca la bun sfarsit.

Pioneer BDR-XD04 are 241 grame si o grosime de 14 milimetri. Foloseste un port USB 2.0 pentru interactiunea cu PC-ul, iar daca se intampla sa aveti nevoie de mai mult curent il puteti in orice moment si conecta la priza. Dispozitivul e capabil sa inscriptioneze discuri Blu-ray cu 6X, iar in ceea ce priveste compatibilitatea, chiar si cele mai noi formate precum BD-XL sau Blu-ray Quad Layer de 128GB pot fi scrise fara probleme. Nu a fost neglijata nici compatibilitatea cu cele mai vechi discuri CD.

La un pret de 150$ in SUA, acest dispozitiv s-ar putea sa fie cadoul perfect pentru un numar foarte mare de utilizatori, incepand cu utilizatori de netbook-uri si terminand cu cei de ultrabook-uri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: