Cine va produce urmatorul Nexus Phone?

Cine va produce urmatorul Nexus Phone?

Google Nexus Phone

Deja o traditie, telefoanele lansate de Google in colaborare cu producatori consacrati de smartphone-uri se bucura de o atentie sporita atat din partea presei, cat mai ales din partea utilizatorilor dornici de experiente pure Android.

Momentan nu este cunoscut producatorul care va fi direct implicat in construirea viitorului Nexus Phone, informeaza Electronista.com.

Totusi, zvonurile indica faptul ca LG se afla deja la masa negocierilor cu gigantul motor de cautare. De cealalta parte, oficialii HTC au declarat ca cei de la Google nu si-au desemnat inca viitorul partener si toti producatorii asteapta cu nerabdare marea decizie. Cu alte cuvinte, nu ar fi exclus sa vedem o reimprospatare a colaborarii care a generat primul Google Phone, Nexus One. Vi s-ar parea util?

Oricum, nu stim in ce masura astfel de speculatii au si o baza reala, pentru ca este usor omisa achizitia Motorola de catre Google si o implicare oarecum naturala a brand-ului american in dezvoltarea urmatorului Nexus.

Credeti ca viitorul flagship Android va fi produs intern cu ajutorul Motorola Mobility sau va asteptati/sperati la alt producator?

Citește și: