28 iun. 2012 | 01:27

Cel mai mic incarcator de iPhone din lume

ACTUALITATE
Cel mai mic incarcator de iPhone din lume

JuiceBuddy

Odata cu aparitia smartphone-urilor, din ce in ce mai performante a scazut simtitor si perioada de utilizare intre doua incarcari ale bateriei. Asa se face ca tot mai multi utilizatori se vad nevoiti sa se plimbe cu incarcatoarele dupa ei sau in cel mai fericit caz sa aiba la indemana un cablu USB care sa le permita alimentarea acumulatorului din mers.

Nici posesorii de iPhone nu scapa de aceste batai de cap, dar din fericire, mai nou, se pot bucura de o solutie inedita, un incarcator sub forma unui breloc de chei. Denumit JuiceBuddy, gadget-ul se dovedeste foarte util mai ales din punct de vedere al dimensiunilor extrem de reduse care il recomanda drept partenerul ideal atunci cand ai nevoie de un pic de energie pentru iPhone-ul tau.

Dupa cum noteaza si cei de la theverge.com, jucaria ofera posibilitatea de a atasa smartphone-ul direct la priza cu ajutorul unui design ingenios, dar in timp ce iPhone-ul sau iPod-ul ar putea beneficia de o astfel de incarcare, greutatea unui iPad ar putea fi putin cam mult pentru cel mai mic incarcator din lume.

Practic JuiceBuddy ofera utilizatorilor acces la un conector standard Apple si o mufa USB, ambele inglobate intr-un breloc din policarbonat.

Utilizatorii il pot comanda de aici, la un pret promotional de 25 de dolari, urmand ca ulterior sa poata fi achizitionat in schimbul a 30 de dolari.

Priza JuiceBuddy