17 aug. 2012 | 13:00

Ceasuri martiene au ajuns pe Kickstarter

ACTUALITATE
Ceasuri martiene au ajuns pe Kickstarter

Pentru ca niciun ceas nu va fi un gadget  suficient pentru unii dintre noi, este interesant sa vezi ceasuri din cele mai putin comune care ajung proiecte pe Kickstarter.

Martian Watches

Cel mai nou exemplu de Smartwatch face parte din familia Martian Watches si se diferentiaza fata de alte modele printr-un set de functii ce implica comenzi vocale si un microfon. In plus, exista un mijloc de comunicatii Bluetooth care asigura compatibilitatea ceasului inteligent cu orice iPhone sau smartphone cu Android. Impreuna cu un telefon inteligent, ceasul te poate avertiza cand primesti un  telefon sau un sms nou si te poate ajuta sa raspunzi la fiecare dintre ele prin intermediul vocii.

Daca aveti un iPhone 4S exista posibilitatea interaciunii cu Siri, iar daca aveti un smartphone cu Android puteti primi update-uri de pe Facebook sau Twitter. Ca un plus, ceasul poate folosi o alerta sonore cand este deconectat de la telefon pentru a nu uita terminalul mobil pe undeva.

In timp ce pe partea de hardware ceasul nu include decat un LED flash pentru notificare si un mic display OLED pentru afisare de text, acesta va fi disponibil in trei variante si va incepe de la 180 dolari. Proiectul de pe Kickstarter este cea mai buna cale pentru a achizitiona un astfel de gadget, dar doar daca va atinge o finantare de 200.000 dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele