05 dec. 2012 | 21:46

Carcasa care transforma orice iPhone 5 intr-un aparat foto veritabil

ACTUALITATE
Carcasa care transforma orice iPhone 5 intr-un aparat foto veritabil

Daca esti prospatul posesor al unui iPhone 5 si vrei sa il transformi intr-un aparat foto cu lentile interschimbabile, atunci noua carcasa TurtleJacket PentaEye este solutia perfecta pentru tine.

TurtleJacket PentaEye

Ce este asa de special la noua carcasa pe langa de numele ei absolut oribil? Ei bine da, pentru ca odata cu numele vin si 5 lentile individuale menite sa iti transforme iPhone 5 intr-o camera foto veritabila. Cu pretul de a dubla sau chiar tripla grosimea telefonului vei putea realiza fotografii diferite si la un nivel de calitate usor imbunatatit fata de camera standard de pe smartphone-ul Apple.

PentaEye-ul ofera cinci optiuni pentru fotografiere: o lentila de tip fisheye, una cu unghi larg de vizualizare, una pentru zoom, alta pentru fotografiere de aproape (2 cm) si ultima ce joaca rolul unui filtru simplu.

iPhone 5 TurtleJacket PentaEye

Daca de obicei utilitatea unei carcase obisnuite este de a proteja corpul telefonului, de data aceasta iPhone 5 nu doar ca va fi protejat, dar va fi si ajutat sa produca instantanee mult mai reusite decat de obicei. Din pacate pe langa dezavantajul greutatii si dimensiunilor usor exagerate, intervine si pretul deloc mic de 270 de dolari.

Concluzia? Daca vrei fotografii reusite cu siguranta nu optezi pentru un iPhone 5 si TurtleJacket PentaEye, ci mai degraba cu aceeasi bani alegi sa iti cumperi un DSLR sau Mirrorless de ultima generatie. Mai jos puteti sa vedeti ce face mai exact aceasta carcasa de aproape 1000 de lei.

Rezultate TurtleJacket PentaEye