Canon prezinta PowerShot D20

Canon prezinta PowerShot D20

Canon PowerShot D20Cu totii stim cat de usor este sa iti strici o vacanta prin simplul fapt ca ai scapat aparatul foto in apa, pe ciment sau pentru ca l-ai uitat in soare vreo 2 ore. Pe langa faptul ca nu mai poti sa faci poze in vacanta sau ca ai aruncat pe fereastra banii dati pe camera, mai exista riscul sa pierzi si toate amintirile realizate pana in acel moment nefericit.

Se pare ca cei de la Canon vin cu o solutie la toate aceste scenarii si lanseaza un nou model de camera ultra-rezistenta: PowerShot D20. Aceasta vine ca o imbunatatire a modelului D10, oferind functii si caracteristici superioare, dar si un design ceva mai ergonomic.

Din punct de vedere al dotarilor avem de-a face cu o compacta oarecum banala: 12 megapixeli, un senzor CMOS, procesor DIGIC 4, display LCD de 3 inci, inregistrare 1080p, geotagging si un zoom optic intern de 5X.

Partea interesanta consta in rezistenta aparatului, capabil sa fotografieze sub apa de pana la 10 metri. De asemenea Canon PowerShot D20 functioneaza perfect atat la -10 grade celsius cat si la 40 cu plus si nu in ultimul rand poate incasa „trante” de la 1,5 metri fara sa se planga. Mai mult decat atat, forma si asezarea butoanelor sunt menite sa usureze utilizarea in timp ce purtam manusi, iar meniul include moduri automate de fotografiere sub apa sau pe zapada.

Pentru cei care vor sa uite de grija huselor, carcaselor sau oricarui alt accesoriu de protectie, conform electronista.com, noua camera va fi disponibila incepand cu luna mai si va avea un pret de aproximativ 350 de dolari.