Canon anuta in Romania doua noi camere video profesionale si un serviciu pe masura

Canon anuta in Romania doua noi camere video profesionale si un serviciu pe masura

In aceeasi zi Canon a ales sa anunte in Romania lansarea a doua camere noi si a serviciului CPS – Canon Professional Services.

Canon EOS C500

Gama Cine EOS System primeste astazi doua modele noi profesionale cu numele de EOS C100 si EOS C500. Ambele sunt compacte, cu obiective interschimbabile si potrivite oricarui scenariu de captura. Urmasul lui C300, C100 este cu aproximativ 15% mai mic decat vechiul model, reusind in acelasi timp sa nu faca nici un compromis la calitate. Canon Cinema EOS C100, include un senzor CMOS Super 35mm de 8,3 megapixeli asistat de un filtru Bayer.

EOS C500 duce intreaga experienta de captura la nivelul 4K odata cu introducerea posibilitatii de a filma la 4096 x 2160 pixeli. Proiectata exclusiv pentru capturi de inalta rezolutie, noua camera C500 este suficient de desteapta incat sa captureze continut video in format RAW pe care sa-l verse in timp real pe suport extern.

Un avantaj important oferit clientilor de echipamente profesioniste Canon poarta numele de CPS sau Canon Professional Services. Dedicat in egala masura fotografilor si operatorilor video, noul serviciu ofera un volum imens de avantaje complet gratuit. Impartit pe 3 nivele, in functie de echipamentele pe care le detineti, serviciul CPS va permite sa va reparati mult mai repede echipamentele defecte iar in cateva scenarii puteti chiar primi echipamente de schimb pe perioada desfasurarii reparatiei. Serviciul nici macar nu este dedicat exclusiv utilizatorilor de echipamente noi. Daca aveti in posesie echipamente second hand sunteti la fel de eligibil de a utiliza noul serviciu Canon.

Merita retinut ca astfel de modele nu sunt destinate utilizatorilor amatori. Noile echipamente Canon vin cu performante de top, un design profesionist si un pret pe masura.

Canon EOS C100

Citește și: