Cand televizorul se transforma in arma…

Cand televizorul se transforma in arma...

Aceasta stire nu este despre puterea incredibila pe care o are televizorul in viata noastra si cum acest mediu de comunicare se poate transforma intr-o adevarata arma atunci cand cade in mainile cui nu trebuie…Vorbim de fapt despre o situatie cat se poate de reala in care un televizor s-a dovedit de fapt o arma in toata regula.

arma in loc de TV

Mai exact Seth Horvitz din SUA a comandat un televizor pe Amazon si a asteptat cumintel sa-i soseasca acasa. Nu mica i-a fost mirarea sa constate ca mult asteptatul televizor a ajuns sub forma unei arme semi-automate Sig Sauer SIG716 frumos impachetate.

Dupa cum noteaza si gizmodo.com, armele de asalt sunt absolut ilegale in Washington, dar se pare ca asta nu a periclitat livrarea pustii de 2000 de dolari. Aparent cel care vindea arma pe Amazon ar fi expediat-o catre un dealer autorizat din Pennsylvania si nu catre un client aflat in asteptarea HDTV-ului, dar cineva pe drum a incurcat „putin” livrarile. Adevarul este ca la cat de mult semana un TV de 32 de inci cu o arma SIG716, cred ca „oricine” le-ar fi incurcat…:)

SIG716 vs HDTV

In urma sesizarii politia a confiscat arma si spiritele s-au calmat. Cu toate acestea nu putem sa nu criticam gafa imensa si totodata sa ne intrebam ce s-ar fi intamplat daca „pachetul” ajungea la vreun copil pasionat de shootere.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: