Camera de captura pentru momente extreme: Go Bandit Live GPS HD

Camera de captura pentru momente extreme: Go Bandit Live GPS HD

gobandit-live

Sunt cateva contexte in care, desi aparentele picteaza o imagine destul de clara legata de ceea ce ce s-a intamplat si de produsele pe care trebuie sa le vedem, realitatea inca mai poate fi surprinzatoare.

Gbandit Live HD poate parea o camera HD, eventual rezistenta la socuri, dar nimic mai mult.

In practica insa, noul model nu doar inregistreaza intregul traseu, ci si coordonatele  GPS ale punctelor prin care am trecut, inclusiv cu informatii legate de altitudine si viteza de deplasare. Pentru un volum de informatii suplimentare, noul Live HD include si un girosocop.

Partea de camera este asigurata de un senzor capabil de filmari la rezolutia 1080p cu o viteza de 30 FPS-uri, cu o diafragma f/2.8 suficienta pentru a surprinde continut cu un unghi de 128 grade. Marea revolutie este un chip WiFi care, chiar daca nu este extrem de util pe munte face o treaba foarte buna la birou sau acasa, context in care puteti descarca continutul filmat pe PC mult mai rapid. Daca percem functia WiFI ca pe un moft, e bine de stiut ca exista o versiune a camerei identica, dar careia ii lipseste acest modul pentru simplul motiv de a avea un pret de achizitie mai mic.

Disponibile initial doar in SUA si Canada incepand cu 1 martie, cele doua camere Gobandit Live HD, cu si fara WiFi, vor putea fi achizitionate la un pret de 419$, respectiv 319$.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI