Call of Duty: Black Ops II renunta la suportul pentru Windows XP

Call of Duty: Black Ops II renunta la suportul pentru Windows XP

Cerintele de sistem pentru noul titlu din seria Call of Duty, Black Ops II, au dezvaluit un detaliu destul de important pentru cei care nu au inca un sistem de operare mai nou. Numai cei care au instalat pe PC-uri Windows Vista cu Service Pack 2 sau Windows 7 vor putea sa se bucure de razboiul futurist al noului shooter de la Treyarch.

 call of duty black ops 2

Motivul pentru care Windows XP nu va putea rula Call of Duty: Black Ops II este faptul ca motorul grafic a fost upgradat la un render bazat pe DirectX 11, care pe Windows XP nu exista. De asemenea, acum va fi oferit suport pentru calcule multithreaded, iar cei care dispun de placi video DirecX 10 nu ar trebui sa se ingrijoreze, intrucat hardware-ul lor este inca suportat de noul joc.

Cand vine vorba de cerintele de sistem propriu-zise, cele minime cel putin nu sunt deloc exagerate, procesoarele din generatii mai vechi precum Core 2 Duo si AMD Phenom X3 fiind capabile in continuare sa porneasca jocul, iar 4 GB RAM pentru PC-urile cu sistem de operare 64-bit nu ar trebui sa fie nicio problema pentru gameri. Iata si lista completa de cerinte lansata de Treyarch:

OS: Windows Vista SP2 or Windows 7
CPU: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz or AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
Memory: 2GB for 32-bit OS or 4GB for 64-bit OS
Video Card: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB or ATI Radeon HD 3870 512 MB

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI