Buzzed Buzzer te ajuta sa profiti de starea de ebrietate

, 20 Dec, 09:30

Pentru ca nimeni nu a interzis asocierea dintre tehnologie si aplicatii incarcate de umor, intitulat Buzzed Buzzer.

Buzzed buzzer fluier alcool

Buzzed Buzzer este un fluier foarte zgomotos, in practica insa este o demonstratie de tehnologie si programare. Creat de Tyler DeAngelo si Sacha De’Angeli, gadgetul din imaginea de mai sus, este rezultatul unui proiect care a avut ca termen limita petrecerea de anul nou. In principiu vorbim de un dispozitiv format dintr-un fluier clasic, un microcontroller si un senzor pentru detectarea nivelului de alcool similar cu cel folosit de autoritatile de ordine. Combinatia dintre cele trei elemente a dus la crearea unui fluier ca nu scoate nici un fel de zgomot pana ce nivelul de alcool nu este peste limita admisa. Mai precis, cu cat sunteti mai ametit, cu atat ii ametiti mai tare pe cei din jurul vostru cu zgomotul creat. Buzzed Buzzer reprezinta doar unul din conceptele interesante puse in practica in decursul acestui an, cu fonduri proprii sau investitii destul de reduse.

Pentru a intelege mai bine despre ce este vorba a fost realizat clipul de mai jos iar pentru a va ajuta sa va creati propriul fluieras inteligent a fost creat BuzzedBuzzer.com.

Buzzed Buzzer from Tyler DeAngelo on Vimeo.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail