Bunicuta de 80, cu ambitii mari pe Twitter

Bunicuta de 80, cu ambitii mari pe Twitter
07:40 09.05.2012

J_DIMPS

O bunicuta de 80 de ani din America are un scop declarat pe Twitter: sa ajunga la 80.000 de fani sau chiar un milion pana va trece in nefiinta. Josephine Lamberti, cunoscuta online drept J-Dimps, a vorbit cu cei de la „The New York Times” despre incercarea sa ambitioasa, declarand ca totul a inceput intr-o zi in care se plictisea si si-a rugat nepotul sa o invete cum sa umble pe calculator si sa stea pe Twitter.

De atunci o multime de celebritati au contribuit la succesul bunicutei: Jose Canseco (fost jucator de baseball), Rihanna, Jason Segel si altii, dupa cum scriu si cei de la huffingtonpost.com. J-Dimps apare si intr-o serie de filmulete pe YouTube, in care isi promoveaza scopul intr-un mod cat se poate de amuzant.

Cum ar fi sa vedem si pe meleagurile noastre un astfel de demers? Oricum, pana vom ajunge si noi la astfel de performante, trebuie sa recunoastem ca Josephine Lamberti este dovada (inca) vie ca, indiferent ce vrei sa realizezi, niciodata nu e prea tarziu.

Mai jos aveti si cateva din filmuletele cu J-Dimps glumind intr-un stil caracteristic. Ii dati si voi un tweet de ajutor?

Etichete:
loading...