Browserul Silk de pe Kindle Fire portat pe orice Android – ai nevoie de root

, 05 Ian, 11:40

silk-portat

Nu stiu daca ati avut ocazia sa utilizati browser preinstalat pe Kindle Fire, insa feedback-ul utilizatorilor este pozitiv in ceea ce priveste performanta acestuia.

Silk este numele aplicatiei in cauza, care poate fi portata cu usurinta pe aproape orice dispozitiv cu Android, datorita unor utilizatori entuziasti de pe forumurile XDA-Developers. Nu ai nevoie decat de un dispozitiv care a trecut prin procesul din rootare, de un apk si de ceva cunostinte in ceea ce priveste definirea drepturilor de utilizare pe un sistem de fisiere Android. Dupa ce l-ati instalat pe gadgetul favorit, nu mai trebuie decat sa-l mutati din /data/app in /system/app, sa restartati aparatul si sa va bucurati de faptul ca merge.

Marele avantaj? Silk va asigura accesul la serviciile de cloud computing ale Amazon.

Pe langa un tutorial detaliat, la linkul inclus in stire veti gasi si pachetele necesare pentru a duce treaba la bun sfarsit, singuri sau cu ajutorul unui prieten care se pricepe.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail