Brandon Watson – SVP Windows Phone Developer Experience a parasit compania Microsoft

Brandon Watson -  SVP Windows Phone Developer Experience a parasit compania Microsoft

11-08BrandonWatson_lg_webEchipa Microsoft este departe de a duce lipsa de oameni capabili care sa tina compania pe roate, dar intotdeauna e trist cand mai pleaca unul dintre acestia.

In cazul de fata este vorba de Brandon Watson o persoana din fruntea echipei de dezvoltatori Windows Phone 7, care dupa ca s-a zvonit o perioada mai lunga de timp ca paraseste creatorii Windows-ului, a confirmat zvonurile pe Twitter. Urmatoarea aventura a acestui personaj se va desfasura la Amazon, unde va purta titlul de Director al echipei Kindle Cross Platform. Dupa ce intr-un mail adresat unui redactor de la ZDNet a afirmat ca pur si simplu era o ocazie prea mare ca sa o rateze, intr-un comunicat al celor de la Microsoft si acestia si-au exprimat regretul acesteti despartiri: ,,Putem confirma ca 6 februarie va fi ultima zi a lui Brandon Watson la Microsoft. Brandon a facut o treaba foarte buna in a ne ajuta sa construim o comunitate vibranta de dezvoltatori si ii dorim numai bine in urmatoarea s-a aventura.”

In ceea ce priveste noul job, Brandon se va ocupa de gandirea unui plan pentru a porta in conditii optime in viitorul apropiat aplicatia Kindle si pe alte platforme. Cateva exemple fiind Windows Phone sau Windows 8.

windows-phone-exec-brandon-watson-leaves-microsoft-headed-to-am

Citește și: