21 iun. 2012 | 14:30

Brando serveste berea cu spuma [+VIDEO]

ACTUALITATE
Brando serveste berea cu spuma [+VIDEO]

Halba Brado

Cu totii stim ca suntem in plina desfasurare a campionatului de fotbal Euro 2012 si daca mai luam in calcul si vremea de afara cu cele 40 de grade la umbra, o bere rece rareori lipseaste din meniul zilnic.

Problema este cum o servim: la sticla, pet, doza, pahar sau halba? Si mai mult decat atat cu spuma racoritoare sau fara? O solutie la aceste „dileme existentiale” vine din partea celor de la Brando care au lansat o halba speciala. Ce poate fi atat de special la o „amarata” de halba? Ei bine aceasta include un mecanism special inglobat in maner, care odata actionat introduce un jet de aer in bere in asa fel incat sa produca cantitatea ideala de spuma.

Dupa cum observa si cei de la ubergizmo.com, acest gadget se adreseaza acelor bautori de bere prefera mustatile de spuma si care nu reusesc intotdeauna sa isi umple halba fara sa verse jumatate din pretioasa si racoritoarea licoare.

Pentru cei mai setosi dintre voi, mai multe informatii gasiti aici, precum si pretul de vanzare de aproximativ 22 dolari, iar noi abia asteptam un asemenea gadget la test…