Boeing se apuca de Androide pentru armata

, 14 Apr, 00:09

Boeing

Au existat multe speculatii legate de faptul ca armata americana ar urma sa adopte utilizarea de terminale Android securizate, iar in aceste zile am aflat si cine se va ocupa de productia lor.

Desi nu este exclus ca mai multe companii sa se apuce de produs terminale pentru armata americana in viitorul apropiat, Boeing se pare ca este unul din primii producatori de pe lista.

Gigantul aerospatial a anuntat in aceste zile ca lucreaza la un terminal cu Android optimizat pentru insitutiile de aparare si pentru utilizarea de catre agentii serviciilor secrete. Compania a afirmat ca a preferat Android in defavoarea unui sistem proprietar pentru a putea oferi utilizatorilor o medie foarte bine calculata intre o varietate foarte mare de aplicatii si un sistem de comunicatii securizat.

Desi nu avem inca un pret pentru respectivul terminal, se vehiculeaza ca va fi mult mai ieftin decat telefoanele competitive cu functionalitate asemanatoare, acestea din urma ajungand pana la 20.000$, fara a atinge un pret de achizitie care sa-i taie din aerul exclusivist.

La acest moment, nici macar nu se stie daca respectivul smartphone va avea brandul Boeing pe el, insa compania a confirmat deja ca respectivul telefon inteligent va ajunge pe piata inainte de terminarea acestui an.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail