Blizzard a pornit StarCraft II: Heart of the Swarm Beta

Blizzard a pornit StarCraft II: Heart of the Swarm Beta

Incepand de astazi StarCraft II: Heart of the Swarm este oficial in Closed Beta. Jocul poate fi accesat momentan doar de pro gameri, comentatori si castigatori ai diverselor concursuri organizate pe Battle.net, insa in curand beta-ul se va extinde si la restul fanilor.

starcraft ii heart of the swarm logo

Pentru a avea o sansa de a intra in acest beta, Blizzard sugereaza sa aveti selectata optiunea de a participa la astfel de sesiuni din contul de Battle.net, insa prioritate vor avea jucatorii activi de StarCraft II: Wings of Liberty. Chiar si asa, sansele de a participa nu s-au incheiat. In curand, mai multe site-uri de gaming vor incepe sa imparta in stanga si in dreapta invitatii pentru a putea participa in cadrul acestui beta.

Evident, continutul inclus in Heart of the Swarm beta este dedicat exclusiv componentei multiplayer, insa faptul ca deja a inceput poate sugera ca suntem foarte aproape de o lansare a versiunii finale. Faptul ca Blizzard a lansat o versiune de test inseamna de obicei ca jocul este in mare parte finalizat din punct de vedere al continutului, fiind nevoie doar de modificari de balans ale trupelor si de reparare a unor mici bug-uri.