27 nov. 2012 | 15:32

Bitdefender Mobile Security te ajuta sa iti protejezi smartphone-ul

ACTUALITATE
Bitdefender Mobile Security te ajuta sa iti protejezi smartphone-ul

Bitdefender anunta imbunatatiri pentru aplicatiile antivirus destinate telefoanelor mobile pe Android si iOS.

Bitdefender Mobile Security

Daca in urma cu ceva timp va prezentam noutatile Bitdefender de la CeBIT 2012 printre care se numara si Mobile Security for Android, intre timp aplicatia a suferit o serie de imbunatatiri menite sa protejeze datele stocate pe terminalele mobile.

In cazul in care nu stiti deja, Mobile Security este disponibila in Google Play atat gratuit cat si in versiune premium pentru aproximativ 30 de lei. Intrebarea fireasca ar fi care sunt diferentele intre cele doua si daca merita investitia in Bitdefender Mobile Security Premium?

Bitdefender Mobile Security Scanare

Versiunea gratuita te ajuta sa iti protejezi mobilul de tot ce inseamna programe malware, verifica ce procese ruleaza fiecare aplicatie atat prin scanarea initiala a telefonului cat si prin citirea ulterioara a cardului de memorie si analizarea permanenta a aplicatiilor instalate.

Una dintre cele mai interesante functii este fara indoiala Modul Antifurt, care ofera posibilitatea de a localiza dispozitivul pe care a fost instalata aplicatia. In versiunea Premium, utilizatorul are posibilitatea de a-si localiza de la distanta, telefonul disparut, poate sa trimita mesaje catre terminal cu ajutorul unui cont facut aici si eventual sa stearga toate informatiile stocate in memoria acestuia. Mai mult decat atat tot in varianta contra cost puteti beneficia de modulul Securitate Web. Acesta utilizeaza serviciile Bitdefender Cloud pentru a alerta utilizatorii atunci cand acceseaza pagini ce contin programe periculoase sau tentative de phishing si frauda.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Bitdefender Mobile Security/”/]

Baietii de la Bitdefender au luat in calcul si nevoile de securitate ale utilizatorilor de iOS si au creat Clueful Security App for iOS , care a devenit intre timp un site de unde poti afla efectele nevazute ale utilizarii a peste 100.000 de aplicatii din App Store. Cu ajutorul Clueful puteti sa vedeti ce date din telefon acceseaza o anumita aplicatie si in ce masura incearca sa le trimita catre dezvoltatorul acesteia.

Bitdefender Clueful

Alaturi de Bitdefender Antivirus, pachetul de securitate mobila reprezinta o solutie accesibila si usor de utilizat, cu ajutorul careia va puteti proteja informatiile stocate in dispozitivele mobile care ruleaza Android. Probabil ca exista si alte variante ceva mai ieftine, dar trebuie sa va spun ca odata instalata chiar si in varianta gratuita aplicatia te poate scapa de o multime de batai de cap datorate virusilor sau aplicatiilor ce creaza brese in securitatea dispozitivelor.