Bing continua seria update-urilor

Bing continua seria update-urilor

Daca luna trecuta discutam de un update major efectuat de cei de la Bing, se pare ca seria imbunatatirilor continua prin completarea bazei de date cu noi imagini.

Bing_Maps

Noul update, impresionant, primit de Bing Maps consta in 215 TB de imagini, majoritatea din Australia, SUA, Europa, Noua Zeelanda si Tokyo.

Cel mai important aspect al acestui update se refera la modul in care sunt disponibile aceste noi imagini, mai exact sub denumirea de Bird’s Eye View. Acest mod prezinta imaginile realizate din avion de la o inaltime ceva mai mica si sub un unghi de 45 de grade, care ofera utilizatorilor o perceptie cat mai reala a dimensiunilor si adancimilor atat a cladirilor, cat si a mediului inconjurator. Acest tip de imagini sunt de regula mult mai detaliate decat cele realizate cu ajutorul satelitilor si ofera posibilitatea utilizatorilor sa studieze mai bine zonele de care sunt interesati.

Noul update acopera 230.004 kilometri patrati, dupa cum noteaza si ubergizmo.com, si contine peste 1,1 milioane de imagini.

Nu aveti sentimentul ca lumea devine din ce in ce mai mica odata cu dezvoltarea tehnologiei? Oricum, Microsoft se pregateste serios sa muste din cota Google Maps.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: