Bed Fan iti aduce racoarea in asternut

Bed Fan iti aduce racoarea in asternut

ventilator bed fan

Stim cu totii ce inseamna sa induri canicula, mai ales de cand vara si-a intrat in drepturi. Daca la birou sau in timpul zilei poti sa te bucuri folosind un aer conditionat sau un ventilator, cand trebuie sa dormi lucrurile nu sunt atat de simple. Practic caldura din casa este dublata de catre caldura corpului sub asternut si de aici ajungem la nopti nedormite sau un somn agitat pe perioada verii.

Solutia la aceste probleme vine de la Bed Fan, un dispozitiv care nu este altceva decat un ventilator special conceput pentru a functiona in pat. Adica sa dormim cu un ventilator in brate? Nu chiar, pentru ca jucaria functioneaza in imediata vecinatate a patului. Conform gizmag.com, Bed Fan aspira aerul de sub pat si il dirijeaza orizontal chiar sub asternut in asa fel incat sa mentina o temperatura acceptabila si utilizatorii sa se poata bucura de un somn linistit.

telecomanda bed fan

In cazul in care nu exista spatiu sub pat sau praful din acea zona constituie o problema, baza ventilatorului poate fi pozitionata in asa fel incat sa aspire aer din alt unghi. De asemenea, dupa cum se poate observa si in poze o telecomanda wireless te poate ajuta sa reglezi intensitatea cu care ventilatorul iti sufla in pat.

Trebuie sa recunoastem ca, pe cat de ciudat ar parea acest gadget, poate fi extrem de util in noptile cu temperaturi de peste 30 de grade, iar cei interesati il pot achizitiona de aici pentru aproximativ 100 de dolari.

sistem de racire bed fan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: