BeamNG prezinta accidente virtuale realiste [+VIDEO]

BeamNG prezinta accidente virtuale realiste [+VIDEO]

Jocurile video de curse incep sa fie din ce in ce mai realiste, insa nu din toate punctele de vedere. In timp ce acum este la ordinea zilei ca fizica rotilor sa fie simulata intr-un mod foarte convingator, coliziunile dintre masini sunt inca artificiale din multe puncte de vedere.

Ei bine, compania BeamNG vine cu o demonstratie tehnologica prin intermediul careia ne prezinta viitorul jocurilor cu masini. Aceasta este specializata pe crearea de simulatoare fizice realiste, iar noul clip care prezinta tehnologia sa este de-a dreptul uimitor. Masinile prezente in clip se lovesc in toate felurile posibile, iar rezultatele sunt foarte convingatoare. Un astfel de motor fizic integrat intr-un joc cu grafica realista precum Gran Turismo sau Forza Motorsport ar face o mare diferenta pe partea de simulare a curselor. Chiar si gameplay-ul ar fi afectat de aceasta decizie, iar jucatorii ar incerca sa conduca mult mai prudent in cadrul lumilor virtuale.

Daca doriti sa vedeti despre ce este vorba, puteti da play mai jos. Poate ca urmatoarea generatie de console va veni cu jocuri care vor avea tehnologia BeamNG integrata.

Citește și: