BBM Music vine gratuit pentru 6 luni

BBM Music vine gratuit pentru 6 luni

bbm-music-six-months-freeCei de la Research in Motion cauta sa isi promoveze serviciul de streaming BBM Music oferind un trial gratuit pentru 6 luni de zile.

Serviciul a fost anuntat inca din august 2011 si permite utilizatorilor sa aiba acces la 50 de melodii pe luna contra unui abonament de aproximativ 5 dolari. O data pe luna pot fi modificate cate 25 de piese din totalul de 50.

Prin implicarea caselor de discuri Universal Music Group, Sony Music Entertainment, Warner Music Group si EMI, serviciul RIM dispune de o baza de date de peste 10 milioane de melodii.

Ce aduce diferit fata de Spotify? BBM Music ofera posibilitatea de a impartasi prietenilor (maxim 500 de persoane) preferintele tale muzicale. Cu alte cuvinte, cel putin in teorie, vei avea acces la cateva mii de melodii gratis timp de 6 luni de zile.

Conform pocket-lint.com,  odata cu update-ul la versiunea 1.1 BBM Music permite adaugarea de prieteni „muzicali” din randul contactelor de pe Facebook sau Twitter.

Probabil ca pentru moment, nu pare a fi vreo super-oferta cu numai 50 de piese pe luna, dar daca lupta impotriva pirateriei se inteteste, astfel de servicii ni se vor parea din ce in ce mai utile si mai binevenite…