08 mart. 2012 | 11:00

Battlefied 3 primeste 3 expansion-uri noi in 2012

ACTUALITATE
Battlefied 3 primeste 3 expansion-uri noi in 2012

battlefield-3-close-quarters-key-art-final

Pentru fanii seriei Battlefield, era imposibil ca Electronic Arts sa nu profite de banii ipotetici care se pot obtine din  acest nume, asa ca s-a gandit la niste expansion-uri.

Dupa ce a a aparut primul add-on la putin timp dupa lansarea jocului din octombrie anul trecut, se pare ca EA mai tine pe teava nu mai putin de alte 3 pachete de harti., dupa ce a lansat Back to Karkand, primul add-on.

A fost anuntat pentru luna iunie a acestui an pachetul Close Quarters. Contrar stilului cu care ne-a obisnuit pana acum acest joc, Close Quarters va veni cu 4 harti noi optimizate pentru lupte mai apropiate de infanterie, asemanatoare celor din Call of Duty. Tot pentru o experienta agresiva mai deosebita, Close Quarters va veni cu 10 arme noi.

In toamna, urmatorul add-on va purta numele de Armored Kill. Spre deosebire de Close Quarters, hartile incluse in acesta vor veni cu un focus pe lupte vehicul contra vehicul, de tip tanc versus tanc sau tanc versus avion. Complexitatea gameplay-ului va fi data si de cateva tipuri noi de vehicule.

Ultima extensie la popularul shooter va veni extrem de aproape de sfarsitul acestui an si va purta numele de End Game. Din pacate, in legatura cu acel ultim capitol nu se cunosc foarte multe detalii.

Daca Battlefield 3 este unul din shooterele preferate, cu siguranta 2012 va fi anul in care veti mai scoate ceva bani din buzunar pentru prelungi gameplay-ul.