Batman: Arkham City Game of the Year Edition, anuntat

Batman: Arkham City Game of the Year Edition, anuntat

Batman Arkham City goty game of the year

Batman: Arkham City a fost unul din cele mai bune jocuri de anul trecut, fapt reflectat si in review-ul de pe PlayTech. Acum, ca a trecut mai bine de jumatate de an de la lansare, iar studioul Rocksteady a lansat mai multe pachete downloadabile pentru joc, a venit vremea ca jocul sa poata fi cumparat cu tot continutul extra direct din magazin.

A fost dezvaluita editia Game of the Year a jocului, care include absolut toate costumele si personajele noi care au fost facute disponibile dupa lansarea jocului.

Mai mult decat atat, odata cu vestea noului pachet a venit si dezvaluirea unui nou DLC intitulat „Harley Quinn’s Revenge”. Acesta va fi disponibil incepand cu 30 aprilie si va include capitolul final din povestea lui Batman: Arkham City. Jucatorii vor intra din nou in pielea lui Batman, insa pentru prima data in cadrul campaniei single player vor putea sa joace si in rolul ajutorului sau, Robin. Actiunea va avea loc din nou in Arkham City, insa vor exista noi zone de explorat si noi oponenti de eliminat.

Harley Quinn’s Revenge va fi inclus in Batman: Arkham City Game of the Year Edition, care se va lansa in magazine pe 1 iunie in Europa. Mai jos am atasat si trailerul de anunt: