Bateria Brookstone aduce 2 saptamani de autonomie pentru orice gadget

Bateria Brookstone aduce 2 saptamani de autonomie pentru orice gadget

Celula de combustibil Brookstone

Retailer-ul Brookstone urmeaza sa lanseze anul acesta o „baterie” portabila capabila sa incarce orice smartphone timp de pana la doua saptamani, fara sa necesite conectarea la priza.

Aceasta asa zisa „baterie” minune este de fapt un mini-rezervor portabil de combustibil fabricat de cei de la Lilliputian Systems si va fi distribuit sub marca Brookstone. Bateria va fi un pic mai groasa decat un smartphone si va fi capabila sa incarce orice dispozitiv care are un cablu USB. Dupa spusele reprezentantilor companiei, o astfel de „baterie” va putea incarca un iPhone de 10-14 ori ceea ce va oferi utilizatorilor o autonomie de lucru precum si o portabilitate mult mai mare decat in prezent.

Gadget-ul va fi alimentat de celule de combustibil de marimea unei brichete, fabricate din plastic, care vor contine butan si nu vor costa mai mult de cativa dolari bucata. Doritorii vor putea cumpara rezerve sau „baterii” online, iar cand celulele de combustibil vor fi golite acestea vor putea fi reciclate.

Conform cnet.com, momentan pretul asa zisei „baterii” ramane necunoscut si nu ne ramane decat sa asteptam lansarea oficiala pentru a vedea cat de bine se descurca.

Intrebarea fireasca ar fi: cine va fi dispus sa plateasca pentru a-si mentine telefonul incarcat? Probabil ca toti care au nevoie de cat mai multa autonomie si nu au mereu la dispozitie o priza…

Citește și:
Etichete: