Avatar FameStar debuteaza pe Xbox Live cu Wreckateer

Avatar FameStar debuteaza pe Xbox Live cu Wreckateer

Un nou serviciu pentru Xbox Live de la Microsoft, Avatar FameStars, debuteaza pe 25 iulie, odata cu titul arcade Wreckateer. Acesta va oferi posibilitatea de a folosi costumele si accesoriile pentru avatarele de pe Xbox Live castigate in jocurile compatibile in toate titlurile compatibile cu FameStars.

avatar famestars

Wreckateer este doar primul titlu care va oferi compatibilitate cu FameStars, insa deja sunt in plan update-uri pentru Full House Poker si A World of Keflings. Jocurile compatibile vor oferi si posibilitatea de a strange un nou fel de puncte, Fame, care sunt separate de vechiul GamerScore de pe Xbox Live. Punctele de Fame pot fi adunate realizand diverse challange-uri si obiective speciale, asemeni Achievement-urilor. Printre jocurile care vor primi functionalitatea FameStars se numara si Avatar Motocross Madness, Fire Pro Wrestling si Homerun Stars.

Momentan, toate aceste titluri sunt distribuite digital prin intermediul Xbox Live Arcade, iar Microsoft nu a clarificat daca va aduce acest serviciu si in titluri retail.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: