16 mart. 2012 | 09:12

Au inceput update-urile de aplicatii pentru noul iPad 3

ACTUALITATE
Au inceput update-urile de aplicatii pentru noul iPad 3

noul ipad 3

Intr-o perioada in care noul iPad face furori pe internet, ar fi si pacat, daca ati facut sau veti face un efort supra omenesc pentru a-l achizitiona, sa nu vedeti ce inseamna continut optimizat.

Aplicatii Noul ipad 3Lasand la o parte previzibilitatea acestor upgrade-uri, este placut sa vezi ca producatori de renume de software sunt constienti ca aceasta lansare este ocazia de care aveau nevoie pentru a-si reinnoi aplicatiile de iPad.

In primul rand, Amazon si-a reactualizat aplicatia Kindle, pentru a profita de numarul de 4 ori mai mare de pixeli, si in al doilea rand pentru a demonstra puterea grafica a noului dispozitiv. Aplicatia promite fonturi mult mai bine definite decat inainte, un avantaj aferent ecranului, la care se adauga posibilitatea de a schimba printr-o singura apasare de buton cartile care se afla stocate pe dispozitiv si cele care pentru un moment se regasesc doar in cloud.

Un alt update care merita trecut in revista vine de la aplicatia Evernote. Aceasta, pe langa imbunatatirile care tine de detalii estetice, acum include un stil imbunatatit de editare a textului.

Vimeo sau Weather Pro si-au actualizat rezolutia continutului afisat pe ecran si in particular a hartilor folosite in-app.

Bineinteles, nu cred ca e nevoie sa punem la indoiala viteza cu care vor fi actualizate si restul aplicatiilor, particularitate care nu face decat sa ne bucure.