ASUS Vivo Tab – Noile tablete cu Windows 8

ASUS Vivo Tab – Noile tablete cu Windows 8

Asus Vivo Tab

Febra tabletelor i-a cuprins pe toti, in ultima vreme insa s-a descoperit un noua ramura a virusului si anume Windows 8, sau Windows on ARM. Targul IFA de la berlin a gazduit o serie de lansari importante, sau mai degraba prezentari catre publicul larg a unor modele de tablete ce ruleaza noul sistem de operare.

ASUS este printre primii la inaintare si are disponibile doua modele, atat cu Windows 8 simplu cat si cu versiunea RT a acestuia. Vivo Tab si Vivo Tab RT sunt numele acestora. Din specificatii cunoastem urmatoarele:

ASUS Vivo Tab

Pentru Vivo Tab, un display de 11,6 inci, Super IPS+ cu o rezolutie de 1366×768, 2 GB memorie RAM si 64 GB stocare. Tableta dispune de un digitizer Wacom care impreuna cu un creion sensibil la presiune fac o echipa buna.  camera frontala este de 2 MP iar cea din spate de 8 MP. Tableta este motorizata de un procesor intel Atom de ultima generatie.

Pentru Vivo Tab RT avem un display de 10,1 inci, Super IPS+ cu o rezolutie de 1366×768 pixeli, iar in interior un procesor NIVIDIA Tegra 3, 2 GB memorie RAM si doar 32 GB memorie de stocare. Camerele foto au aceeasi rezolutie ca la versiunea non RT.

Clipul urmator este o prezentare a lui Vivo Tab, tabelta cu procesor intel Atom.

Iar mai jos Vivo Tab RT, versiunea cu procesor NVIDIA Tegra 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: