ASUS Vivo Tab – Noile tablete cu Windows 8

ASUS Vivo Tab – Noile tablete cu Windows 8

Asus Vivo Tab

Febra tabletelor i-a cuprins pe toti, in ultima vreme insa s-a descoperit un noua ramura a virusului si anume Windows 8, sau Windows on ARM. Targul IFA de la berlin a gazduit o serie de lansari importante, sau mai degraba prezentari catre publicul larg a unor modele de tablete ce ruleaza noul sistem de operare.

ASUS este printre primii la inaintare si are disponibile doua modele, atat cu Windows 8 simplu cat si cu versiunea RT a acestuia. Vivo Tab si Vivo Tab RT sunt numele acestora. Din specificatii cunoastem urmatoarele:

ASUS Vivo Tab

Pentru Vivo Tab, un display de 11,6 inci, Super IPS+ cu o rezolutie de 1366×768, 2 GB memorie RAM si 64 GB stocare. Tableta dispune de un digitizer Wacom care impreuna cu un creion sensibil la presiune fac o echipa buna.  camera frontala este de 2 MP iar cea din spate de 8 MP. Tableta este motorizata de un procesor intel Atom de ultima generatie.

Pentru Vivo Tab RT avem un display de 10,1 inci, Super IPS+ cu o rezolutie de 1366×768 pixeli, iar in interior un procesor NIVIDIA Tegra 3, 2 GB memorie RAM si doar 32 GB memorie de stocare. Camerele foto au aceeasi rezolutie ca la versiunea non RT.

Clipul urmator este o prezentare a lui Vivo Tab, tabelta cu procesor intel Atom.

Iar mai jos Vivo Tab RT, versiunea cu procesor NVIDIA Tegra 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI