19 ian. 2012 | 11:36

ASUS UK returneaza banii clientilor nemultumiti de Tranformer Prime

ACTUALITATE
ASUS UK returneaza banii clientilor nemultumiti de Tranformer Prime

TransformerPrime_ICS

ASUS EEE Pad Transformer Prime a venit cu multe probleme pentru unii utilizatori.Indiferent daca vorbim de conectarea la WiFi, de folosirea GPS-ului si alte cateva probleme mai rar intalnite, divizia ASUS din Marea Britanie, este constienta de nemultumirile utilizatorilor celui mai nou Transformer cu Tegra 3.

Ca urmare, pe blogul oficial a aparut un articol care detaliaza procedura de compensare a nemultumitilor. Practic, fara un motiv anume, orice posesor de Transformer Prime poate apela la ASUS UK pentru returnarea banilor cheltuiti pe tableta. Alternativ, pot opta pentru prelungirea garantiei cu 12 pana la 18 luni. Printre cei care sperau inlocuirea Prime-ului cu viitorul TF700, ASUS a declarat ca abia in luna iunie sunt ceva sanse de comercializare a respectivului model in Anglia.

Pentru a sintetiza dezamagirea companiei in legatura cu plangerile utilizatorilor legate de noul Transformer TF201, concluzia postului a fost ,,ASUS prides itself on delivering an unrivalled user experience, and we offer our sincere apologies for any inconvenience that our customers may have encountered.