ASUS nu renunta la netbook-uri – vine cu forte proaspete la CES

ASUS nu renunta la netbook-uri - vine cu forte proaspete la CES

asus-eee-pc-flare

Chiar daca ASUS face o treaba foarte buna in a impresiona cu cele mai recente tablete ale sale, e imbucurator sa vezi ca si cele mai recente procesoare de netbook de la AMD sau Intel vor avea in continuare o utilizare in noua serie de netbook-uri EEE.

Sub numele de Flare, sistemele portabile din imaginea de mai sus vor veni cu o combinatie de trasaturi de design din seria Seashell, la care se va adauga o gama variata de culori pe langa specificatiile actualizate. Lasand la o parte faptul ca produsele vor fi vazute in realitate in cateva zile la CES, au scapat totusi cateva informatii referitoare la viitoarea generatie de EEE PC-uri.

In practica, vom vedea sisteme ultraportabile cu cele mai noi procesoare ATOM, N2600 si N2800, cele mai noi platforme AMD Fusion, panouri de 12 inci si tastaturi tip chiclet. Pentru a va ajuta sa diferentiati noile sisteme de 12 inci si pentru a afla care sunt sistemele actualizate de  10 inci din acelasi segment de piata, cateva dintre numele folosite de ASUS vor fi: 1225B, 1225C, 1025C, 1025CE, etc.