Asssassin’s Creed III primeste trei editii speciale

Asssassin's Creed III primeste trei editii speciale

Ubisoft a confirmat ca urmatorul joc din seria Assassin’s Creed nu va primi doar o editie de colectie, ci va fi disponibil in trei alte variante in afara de cea standard. Acestea se numesc „Special Edition”, „Join or Die Edition” si „Freedom Edition”, iar fiecare contine propriul continut si propriul pachet exclusiv.

Pentru a le lua intr-o ordine crescatoare, incepem cu cea mai „inofensiva” editie: „Special Edition„. Aceasta vine intr-un pachet special, diferit de cel al versiunii standard. Pe langa o cutia deosebita, o misiune de Single Player numita „A Dangerous Secret” este inclusa. Jucatorii care duc la bun sfarsit obiectivele acesteia primesc automat o arma noua: Flintlock Musket.

Editia speciala „medie” este Join or Die Edition, care poate fi echivalata cu un mini-Collector’s Edition. In pachetul decorat cu steagul americii si cu emblema asasinilor se gaseste pe langa joc medalionul personajului principal, Connor, caietul de notite al lui George Washington, care ofera detalii despre poveste si activitatea asasinilor si a templierilor in America din universul fictiv al jocului. De asemenea, ca bonusuri in-game avem misiunea de Single Player „Ghost of War”, care ofera acces la arma „The Pontiac’s War Club” si acces la personajul „The Sharpshooter” in multiplayer, plus cateva alte mici bonusuri dedicate acestui mod de joc.

Ultima si cea mai deosebita varianta de Assassin’s Creed III se numeste Freedom Edition si include jocul intr-o cutie speciala, o figurina cu inaltimea de de 24 cm, caietul lui George Washington, o litografie exclusiva, misiunile Ghost of War si Lost Mayan Ruins, alaturi de acelasi pachet pentru multiplayer „The Sharpshooter”. Toate acestea vin intr-o cutie cubica destul de voluminoasa.

Cu ocazia acestui anunt, Ubisoft a dezvaluit si un teaser trailer in care vedem noul personaj principal prezentat alaturi de arsenalul sau.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: