Assassin’s Creed III primeste continut extra pe PS3

Assassin’s Creed III primeste continut extra pe PS3

Ubisoft si Sony au avut o relatie foarte stransa in ultimii ani, in special cand vine vorba despre seria Assassin’s Creed. Singura platforma pentru care s-a organizat o sesiune de beta pentru cele mai noi titluri din aceasta serie a fost PlayStation 3, iar noul titlu Assassin’s Creed III va continua traditia.

assassin's creed 3

In cadrul E3 2012, Ubisoft a dezvaluit ca va realiza continut exclusiv pentru consola celor de la Sony, insa nu a specificat exact in ce va consta. Ei bine, inca nu stim exact ce va fi, insa avand in vedere ca cele mai noi reclame si listari de pe site-urile de specialitate spun ca fanii PlayStation vor primi 60 de minute in plus de gameplay, putem sa tragem concluzia ca este vorba ca materialul in plus este destinat modului single player. Cu siguranta nu este vorba despre ceva important legat de poveste, intrucat nu ar fi corect fata de celelalte platforme, insa cei care vor experienta „completa” cu siguranta vor dori sa cumpere aceasta versiune.

Probabil ca vom afla ceva mai specific in momentul in care ne vom apropia mai mult de lansarea stabilita pentru 30 octombrie.

Citește și: