Assassin’s Creed 3 si Ghost Recon: Final Mission vin pe Vita?

Assassin’s Creed 3 si Ghost Recon: Final Mission vin pe Vita?

O alta scapare din partea magazinelor online de jocuri a dezvaluit doua noi titluri care vor fi lansate aparent pe PlayStation Vita: Ghost Recon Final Mission si Assassin’s Creed 3, care pare sa fie programat pentru lansare in aceeasi zi ca editiile pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

Ce-i drept, un nou Ghost Recon pentru consola portabila de la Sony nu este un motiv de entuziasmare. Dar faptul ca exista posibilitatea ca noul Assassin’s Creed 3 sa fie lansat si in format portabil este putin cam greu de crezut. Stiam inca de anul trecut de la E3 ca un joc din seria Assassin’s Creed va ajunge la un moment dat pe Vita, insa nimeni nu se astepta ca noul Assassin’s Creed 3 sa fie acel titlu. Pana nu primim o confirmare oficiala din partea Ubisoft, putem incadra aceste informatii in categoria „zvon”, iar celmai probabil saptamana viitoare vom sti daca se va adeveri sau nu.

Acum mai ramane si intrebarea: „Este oare jocul care va ajunge pe Vita acelasi cu cel de pe PC si console sau va pastra doar numele, pentru a atrage mai multe vanzari, si va oferi o experienta diferita?”.

Citește și: