Assassin’s Creed 3 rupe gura targului inainte sa fie lansat

Assassin's Creed 3 rupe gura targului inainte sa fie lansat

assassins-creed-3-2

Definit de Yves Guillemot ca fiind subiectul celei mai mari campanii de promovare organizate vreodata de Ubisoft, Assassin’s Creed 3 se pare ca va fi revolutia pe care si-o doresc utilizatorii popularului joc de aventura.

Desi vorbim de Assassin’s Creed 3 intr-un moment in care Assassin’s Creed Revelations inca se mai chinuie sa faca valuri in piata, noul joc din serie este programat pentru a fi lansat 30 octombrie si se afla in dezvoltare de multisor. Mai precis, de 3 ani de zile o echipa numeroasa de programatori de la Ubisoft incearca sa aduca pe prima pagina a revistelor de specialitate noul titlu. Povestea se pare ca va avea loc in timpul Revolutiei Americane.

Un element spectaculos de lansare vine din includerea pe lista platformelor suportate a primei console nex gen, Nintendo Wii U. Oricum, indiferent daca E3-ul din acesta an este poarta de lansare si pentru alte console de gaming precum Xbox 720 sau PS4, sansele sunt ca noul Assasin’s Creed 3 sa fie unul din titlurile spectaculoase din foarte multe puncte de vedere.

Nu mai ramane decat sa vedem daca schimbarea de cadru istoric va afecta popularitatea uneia dintre cele mai populare serii de jocuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: