27 apr. 2012 | 12:18

Asrock lanseaza Fatal1ty X79 Champion

ACTUALITATE
Asrock lanseaza Fatal1ty X79 Champion

Asrock Falal1ty X79 Champion

Marcand al doilea an de parteneriat dintre ASRock si Fatal1ty, producatorul de placi de baza a lansat o noua platforma de gaming: “Falal1ty X79 Champion”.

Aceasta corespunde intocmai viziunii gamer-ului Johnathan Fatal1ty permitand pasionatilor sa se concentreze asupra competitilor fara a duce grija echipamentului de sub capota PC-ului. Bazata pe chipset-ul X79/ platforma Sandy Bridge-E, aceasta noua placa de baza vine echipata cu specificatii extreme si bifeaza majoritatea elementelor specifice unei platforme pentru entuziasti.

Asadar placa se lauda cu dotari si tehnologii precum: Digi Power, Premium Gold Caps si 12 + 2 Power Phase Design fiind capabila sa ofere optiuni de overclocking extrem si performante imbunatatite la cea mai scazuta temperatura. De asemenea include 5 sloturi PCIe 3.0, ofera suport pentru SLI/CrossFireXDual Gigabit LAN12 porturi USB 3.0, tehnologie Fatal1ty Mouse Port si 8 sloturi DDR3 DIMM ce pot suporta pana la 2500+(OC)MHz.

Falal1ty X79 Champion ofera si un sunet pe masura performantelor de gaming, realizat cu ajutorul tehnologiei Creative SoundCore3D completata de un Premium Headset Amplifier (PHA). Procesorul audio si de voce quad-core Sound Core3D™ ofera functii de sunet precum: THX TruStudio PRO™, CrystalVoice™, EAX 1.0 to 5.0 si Scout Mode™, care imbunatatesc atat experienta de gaming cat si calitatea auditiilor.

Ramane sa vedem in cat timp va ajunge in magazine aceasta noua jucarie si mai ales la ce pret.