Archos anunta noua tableta Gen 10

, 03 Aug, 11:45

Vehiculat pentru prima oara in luna martie a acestui an, cel mai nou membru al familiei de tablete Archos pare sa se apropie in sfarsit de realitate. Acesta poarta numele de Gen 10.

Archos gen10

Pentru ca utilizatorii au parte de prea putine tablete subtiri si compacte, se pare ca si cei de la Archos si-au facut o ambitie din a demonstra ca au ce le trebuie. Cu numele de G10 sau Gen10, noua tableta a companiei franceza urmeaza sa ajunga la primii utilizatori in 3 saptamani, aproape de finalul acestei luni.

Desi au evitat sa vorbeasca de specificatii detaliate legate de noul produs, cei de la Archos promit o tableta moderna care face o treaba foarte buna in a-si justifica pretul. In plus, se pare ca vorbim de acelasi format de tableta ultra subtire incununata de un dock cu tastatura precum cele din seria Transformer. Cu o grosime de 7,6 milimetri, confirmata din mai multe surse, impreuna cu dockul cu tastatura ar trebui sa se rezume la un maxim de 12 milimetri.

Legat de sistemul de operare, francezii de la Archos cand au inceput sa vorbeasca prima oara de acest model promiteau un Ice Cream Sandwich preinstalat, avand in vedere insa faptul ca s-a lansat intre timp Jelly Bean, acesta din urma este un candidat la fel de fiabil. Si pretul ramane un mister, in parte datorita pragurilor foarte indepartate intre care se vehiculeaza. Cu alte cuvinte 260 dolari este un pret la fel de probabil precum 520 dolari.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail