02 mart. 2012 | 11:20

Archos anunta Child Pad, o tableta de 7 inci cu Android 4.0

ACTUALITATE
Archos anunta Child Pad, o tableta de 7 inci cu Android 4.0

Archos Child

Archos, companie al carei profil de activitate de cele mai multe ori implica doar tablete, a anuntat una dintre cele mai ieftine astfel de dispozitive din segmentul mainstream.

Archos Child Pad, la 129$, este o tableta cu un ecran de 7 inci si cel mai nou sistem de operare de la Google – Android 4.0.

Child Pad va veni cu un procesor la 1 GHz, 1GB RAM si desi nu se cunosc foarte multe detalii momentan sansele sunt ca panoul utilizat sa fie capacitiv si sa aiba o rezolutie de 1024 x 600. Incercand sa optimizeze experienta utilizarii pentru copii, versiunea de Ice Cream Sandwich de pe Child Pad va fi optimizata cu un skin personalizat si cateva setari avansate pentru control parental. Nu vor lipsi nici cateva jocuri preinstalate precum Angry Birds. Noua tableta va ajunge la primii utilizatorii la sfarsitul lunii martie a acestui an.

Desi Archos nu are un istoric de creatii incredibile la capitolul calitate a constructiei, nu putem decat sa speram ca un astfel de produs va crea un precedent pentru tablete ieftine cu Ice Cream Sandwich si de la alti producatori in lunile urmatoare.

Va asteptati sa vedem si alte tablete mai ieftine cu Android 4.0 in viitorul apropiat?