Apple reinventeaza pagina de iCloud

Apple reinventeaza pagina de iCloud

iCloud.com este portalul de unde poti accesa o parte considerabila din informatiile stocate pe orice iDevice, daca ai optat pentru activarea acestei functii.

iCloud

Introdus pentru prima oara in urma cu aproximativ 1 an de zile, iCloud.com este site-ul Apple unde va puteti autentifica numele de utilizator si parola aferenta contului vostru. Aici puteti verifica viteza propagarii informatiilor de pe un iPhone pe un iPad sau de pe un iPhone pe serverele Apple.

In urma unui proces de reinventare a site-ului, cu cateva zile inainte de iOS 6, este evident ca cei de la Apple au petrecut ceva timp gandindu-se ce pot schimba si cum pentru ca utilizatorii sa poata face cateva lucruri mai usor. Pentru prima oara, de exemplu, pe iCloud.com aveti acces la notitele create pe telefon sau la remindere-ele create in aplicatiile dedicate de pe dispozitivele mobile. Aceasta din urma este o alta functie implementata pentru prima oara in iOS 5.0 si creata pentru a eficientiza un pic managementul de sarcini. Au fost implementate si cateva schimbari legate de interfata fiecarei sectiuni din iCloud, insa acestea nu sunt majore.

Fiind utilizator avid al functiilor pe care le-a oferit Apple odata cu lansare iCloud, schimbarea este binevenita. Mai ramane acum sa experimentez si iOS 6 pentru a ma lamuri cate voi avea de castigat daca voi trece de la 4S la iPhone 5.

Citește și: