Apple, Google si Microsoft in lupta pentru dominatie [INFOGRAFIC]

, 19 Aug, 17:03

Avand in vedere ca razboaiele pentru drepturi de autor, dominatie sau produse alterneaza cu o viteza ametitoare in domeniul informatic de mai bine de 10 ani, e placut sa vezi ca cineva s-a straduit sa faca un grafic pentru a suprinde mai bine evolutia in timp.

Digital Wars

In 1998 Apple avea o valoare de 5,54 miliarde dolari, Google 0,01 miliarde iar Microsoft era un gigant cu 344,6 miliarde dolari. In acelasi moment Larry Page si Sergey Brin ascultau de Eric Schmidt in ceea ce priveste amanarea intrarii la bursa. Steve Jobs spunea ca ,,Singura problema cu Microsoft este ca nu au nici un fel de gusturi, absolut nici un fel. Si nu ma refer la un nivel minor. Ma refer la scara larga”.

Graficul de mai jos realizat de cei de Memeburn face o treaba foarte buna pentru a va arata momentele cheie din istoria recenta. Veti ramane uimiti sa vedeti ce ati ratat sau va veti bucura sa va aduceti aminte. Va intrebati cine a castigat razboiul? Steve Jobs anul trecut.

razboaie digitale

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail