Apple blocheaza Galaxy Nexus in SUA

, 02 Iul, 13:30

Apple vs Samsung

Faptul ca Apple si Samsung sunt in plin razboi in SUA nu mai uimeste pe nici unul dintre noi, dar rezultatele acestor batalii ne-ar putea uimi si chiar dezamagi intr-o oarecare masura.

Asa se face ca mai nou Apple a obtinut dreptul preliminar de a sista vanzarile smartphone-ului Samsung Galaxy Nexus in Statele Unite. Gigantul mar american trebuie sa plateasca o taxa de 96 de milioane de dolari, iar daca decizia ramane in picioare, Samsung nu va mai avea dreptul sa comercializeze ultimul model Nexus.

Dupa cum observa si pocket-lint.com, aceasta decizie a fost acordata de acelasi judecator care a sistat si vanzarile pentru Galaxy Tab 10.1. Aceasta decizie vine intr-un moment extrem de prost cand Google tocmai a anuntat ca modelul in cauza va fi primul telefon din lume care va beneficia de update-ul la Android 4.1 Jelly Bean.

Se pare ca verdictul are la baza incalcarea patentului cu numarul 604, care se refera la posibilitatile de cautare cu ajutorul asistentului personal Siri.

iphone_4s_vs_galaxy_nexus

Daca Apple reuseste sa duca la bun sfarsit aceasta lupta, ne putem astepta sa vedem blocate o serie intreaga de device-uri Sasmsung, printre care si mult asteptatul Galaxy S III, care abia a fost lansat in SUA. Totusi daca decizia actuala este atacata si Samsung reuseste sa-si demonstreze nevinovatia, cele 96 de milioane vor ajunge in conturile producatorului coreean.

Ramane sa vedem cum vor decurge in continuare ostilitatile in State si mai ales cine va avea castig de cauza.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail