Apple a lansat primele reclame la iPhone 5

, 23 Sep, 12:15

Simple, atractive, bine gandite si fara ofense catre alte smartphone-uri sau branduri – astfel pot fi clasificate noile reclame pe care Apple le-a dat publicitatii in acest weekend.

Apple a lansat primele reclame la iPhone 5

La 24 de ore distanta de momentul in care Apple a inceput comercializarea noului iPhone 5, aceeasi companie a decis ca este momentul pentru o serie de clipuri de promovare. Urmand probabil sa le vedem la televizor in scurt timp, pe canalul de YouTube al companiei au fost publicate cele 4 clipuri de mai jos cu o medie de 30 de secunde.

Cu toate ca nu s-a confirmat aceasta informatie, clipurile de mai jos par narate de Jeff Daniels – rolul principal din serialul The Newsroom care tocmai a incheiat primul sezon pe HBO. Cu scopuri diferite, fiecare din reclame incearca sa atraga atentia asupra unui aspect ce tine de noul iPhone: profilul mai subtire al telefonului, ecranul mai mare de format 16:9, fotografierea de tip panorama sau castile EarPod incluse in pachet.

Din fericire noile reclame se diferentieaza considerabil de esecul inregistrat acum 2 luni. Cu aceasta ocazie echipa de marketing a celor de la Apple a revenit la un stil care le-a fost benefic timp de mai multi ani: produsul in centrul atentiei.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Astfel de reclame sunt bine gandite pt cei spalati pe creier de Măr! Pur si simplu vor urma calea Nokia, se vor duce la vale, si cred ca cei care stiu ce vor, isi vor da seama ca Mărul nu mai are ce oferi.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail